10 augustus, stage zoeken 
Friday, August 10, 2007, 12:33 PM - China
Zozo, ik ben in Shanghai aangekomen. Heb lekker het Holliday Inn geboekt als sommige van jullie wellicht weten als jullie de lap tekst hebben gelezen van de vorige keer.
Ik heb 2 stage’s gevonden, 1tje bij Expeditors International en de andere bij PTL group. Ik heb eigenlijk al voor Expeditors International gekozen omdat het mij veel leuker lijkt dan PTL group. Als ik bij Expeditors International stage ga lopen kan ik veel leren hoe grote organisaties in elkaar zitten.
Bij PTL group doe ik een paar projecten en het bedrijf komt een beetje rommelig bij mij over. Ik ga er nog eens goed over nadenken en maak een beslissing aan het eind van de week. Dan heb ik nog lekker 2 dagen!
Foto’s van Shanghai blijf ik jullie nog even schuldig, ook omdat ik niet veel foto’s maak. Als je wilt weten hoe Shanghai eruit ziet moet je mijn foto’s maar even terug kijken van mijn mei vakantie.

Ik zit dit tekstje bij de Starbucks te tikken in de hoop dat hier internet zou zijn maar dat is er niet helaas. Alleen een netwerk waar ik eerst moet inloggen en zo dus dat valt ook weer tegen.

Mijn grootste zorg nu is mijn visum, deze loopt maandag af en ik moet hem dus verlengen of het land uit. Ik zou dan even naar Hong Kong moeten gaan maar ik weet nog niet of dat nodig is.
Probeer van Expeditors de documenten te krijgen waarmee ik een nieuw visum kan aanvragen voor 6 maanden want dan zit ik gecoverd tot eind januari en dan ben ik van plan alweer thuis te zijn.

Nu ga ik maar weer even bellen met die mensen van Expedtors want zo schiet ik niks op. Ik kan het waarschijnlijk wel verlengen voor 1 maand met de goede documenten maar die heb ik volgens mij niet helemaal. Duim maar voor mij!

LaterZZZzzzZZZzz


::UPDATE::
Expeditors International gaat het waarschijnlijk niet worden vanwege mijn visum, ben ze aan het mailen en bellen voor een oplossing!


janny 
Monday, August 13, 2007, 11:26 AM
he STROOPWAFEL HAHA.

durf geen kanjer meer te zeggen jij denkt alleen maar aan nederlandse koek.
maare vind het echt k u t voor je en duim dat alles goed komt .

kussssssssssss :) ;) :P

Comments 
Comments are not available for this entry.