26 augustus, stage begonnen! 
Sunday, August 26, 2007, 07:23 AM - China
Dag lieve lezers,

Ik heb eindelijk internet in mijn appartement. Was uit eindelijk zo geregeld maar daar was ik na mijn stage te lui voor!
Elke dag sta ik om half 8 op om te douche, eten aankleden om richting mijn stage te gaan.
Ik stap dan om half 9 in een metro die helemaal vol zit. Ik schuif dan aan aan het begin van de deur en dan moeten er nog mensen bij. Iedereen duwt en het is af en toe snik heet. Ik heb het zoiezo warm hier en kom eigenlijk altijd met een zeiknat shirt op mijn stage aan!
Helemaal in pak laat ik nog even zitten.
Mijn pantalon ga ik straks ophalen en dan laat ik of een heel pak maken of nog een extra broek!
Mijn stage is van 9 tot 6 met 1 uur pauze. Echter het personeel is zo ijverig dat ze gewoon nog een uur langer blijven. Zodra de baas weg is gaan zij ook weg. Heel anders dan in Nederland.
Heb tot nu toe alleen maar uitleg gekregen met power point presentaties en andere dingen.
Het is een groot bedrijf en alles is gestandaardiseerd.

Deze week zijn er nog een paar mensen uit Nederland aangekomen. Ik ken ze allemaal niet zo goed maar dat komt allemaal nog wel. Iedereen gaat een beetje in de buurt van mijn appartement wonen volgens mij. Aantrekkingskracht!

Rick komt hier de 28ste aan en Barry de 1ste. Gisteren is eindelijk Barry zijn bed aangekomen dus die kan ook lekker slapen maar dat heeft 3 uur geduurd voordat het hele bed in orde was. Ook is de klep van de wasmachine stuk gegaan maar met een chop-stick kan je het deurtje ook gewoon openmaken!

Nu ga ik nog even de koelkast schoonmaken en dan kunnen wij er tot eind januari tegen aan!

Owja nog even wat anders, omdat Debbie helemaal goed zit met haar werk gaan wij waarschijnlijk begin volgend jaar zuidoost Azië met zijn tweeën onveilig maken!
Dan probeer ik eind januari weer terug te zijn in Nederland!

Ik ga nog wat foto's proberen te uploaden maar dat zien jullie dan wel verschijnen met een linkje boven aan de pagina!

Comments 
Comments are not available for this entry.